Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Controls
S'incrementa la visualització de la Guàrdia Civil al Principat

Fa un mes denunciaven controls al peatge de l'Autopista de Manresa, ahir a l'eix transversal i avui a la Vall de Bianya

06/08/2013 Drets i Llibertats

Aquest matí diversos vehicles de la Guàrdia Civil s'han vist a la sortida de la Vall de Bianya en direcció a Sant Joan de les Abadesses. En concret en alguns encreuaments seguits amb l'esmentada carretera. Els membres del cos amb subfusells a la mà es trobaven al costat dels seus vehicles.

Ahir, A les 15.30h sis vehicles del cos benemèrit van tallar la via a l'alçada de la sortida de Cabrianes en sentit Vic per establir un control policial que va provocar cues quilomètriques sense que hagin transcendit els motius.

Fa un mes, diverses persones que viatjaven en un autobús de Barcelona a Berga es van veure sorpresos en un control de la Guàrdia Civil a l'alçada del peatge de Manresa.

A to això, cal afegir les maniobres militars espanyoles que s'han realitzat darrerament a la Garrotxa i l'increment d'aquestes  a la serra de Collserola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid