Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMILITARISME
La CUP Garrotxa denuncia les maniobres de l'exèrcit espanyol a Sadernes

La CUP de la Garrotxa denuncia les maniobres i pràctiques militars de l'exèrcit espanyol de terra per les valls de Sadernes, un dels indrets de l'espai d'interès natural de l'Alta Garrotxa, i un dels espais més concorreguts per esportistes, famílies i veïns i veïnes de la comarca

07/07/2013 Política
La CUP Garrotxa ha emès un comunicat on informa que “aquesta setmana rebíem una denuncia per part d’uns veïns i veïnes de la comarca en la que denunciaven que soldats de l’exèrcit de terra espanyol, amb uniforme de camuflatge i equipats amb el material bèl·lic es passejaven i maniobraven per les valls de Sadernes i per altres indrets de l’Alta Garrotxa.” i exigeix que “l’exèrcit de terra espanyol deixi de realitzar maniobres militars tant a l’Alta Garrotxa, així com en qualsevol altre indret del país.”.

Finalment des de la CUP Garrotxa rebutgen “els silencis d’alguns regidors, alcaldes i consellers, els quals no diuen res davant de les maniobres i els exercicis militars que les diferents armes de les Forces Armades de l’Estat espanyol duen a terme en el conjunt del país. De la mateixa forma que denunciem públicament la seva presència i la manca de fermesa i de transparència en aquest sentit dels diferents governs.”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid