Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DRETS SOCIALS
Marxa Unitària pels drets socials al Penedès

Es vol convocar pel dia 27 d'octubre (data provisional)  una MARXA UNITÀRIA PELS DRETS SOCIALS que recorrerà diversos pobles i viles del Baix i de l'Alt Penedès

03/08/2013 Drets i Llibertats

Un grup de persones, col·lectius i organitzacions de diferents municipis del Penedès volen generar un espai de confluència activa dels diferents sectors que s'estan mobilitzant en defensa dels drets socials i laborals, en defensa del territori, per l'alliberament nacional i de gènere. Per aquesta raó,es vol convocar pel dia 27 d'octubre (data provisional)  una MARXA UNITÀRIA PELS DRETS SOCIALS que recorrerà diversos pobles i viles del Baix i de l'Alt Penedès, i al llarg de la qual es realitzaran diferents accions per a visibilitzar diverses  lluites i reivindicacions socials.


Aquest any s'han realitzat diverses marxes pels drets socials, destacant especialment la Marxa pels drets socials del Garraf (el 14 d'abril) i la Marxa pels drets socials del Baix Montseny (l'1 de maig).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid