Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Sant Cugat contra els transgènics

La moció la presenta el grup municipal CUP-PA, a petició d’alumnes, professorat i agricultors santcugatencs per a declarar Sant Cugat del Vallès municipi lliure de transgènics

05/07/2013 Política

La moció de la CUP-PA demana a l'Ajuntament de Sant Cugat que adopti els següents acords:

PRIMER. Declarar el municipi de Sant Cugat com a “Municipi amb voluntat d´ésser lliure de cultius transgènics” i sol·licitar a la Generalitat de Catalunya que no autoritzi la plantació de cultius transgènics en el terme de Sant Cugat.

SEGON. Dur a terme campanyes de sensibilització per tal d’informar la ciutadania respecte a la problemàtica dels transgènics, com també donar a conèixer les diferents iniciatives agrícoles locals i fomentar una agricultura i un consum sostenibles i al mateix temps saludables.

TERCER. Sol·licitar a la generalitat Catalana, en representació de la ciutat, que Catalunya sigui declarada lliures de transgènics. Demanar un projecte de llei en aquest sentit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid