Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP Sant Cugat: «Tenim ganes de ser a l'Ajuntament»

 Ahir al vespre, en motiu de la celebració de la consulta popular per l'autodeterminació de Catalunya, Llibertat.cat va entrevistar Guim, que va ser el candidat a Sant Cugat en les darreres eleccions muncipals del 2007.

El candidat de la CUP de Sant Cugat del Vallès a les eleccions municipals de 2007, va explicar el posicionament de l'assemblea local envers la presentació de CUP al parlament català,  la valoració dels resultats del plebiscit a la població i l'analisi de la gestió de l'actual equip de govern santcugatenc en mans de Convergència i Unió a l'epicentre de la legislatura.

14/12/2009 19:08 Política

Des de la CUP confessen la disparitat de criteris dins de l'assemblea local al hora de decidir ara fa uns mesos la presentació o no de les CUP al parlament català i l'afirmació de que aquest procés ja hi és tancat i aleshores descarta la presentació de llistes nacionals de les candidatures populars.

El jove candidat afirma que la CUP local va estar implicada en el procés de la consulta des de la primera reunió i que ha estat un procés de treball unitari que ha durat quasi tres mesos. A més a més,en l'entrevista s'anuncia la presentació de la Candidatura d'Unitat Popular en les properes eleccions de la primavera del 2011 en aquesta ciutat del Vallès. Podeu visualitzar el vídeo al Canal Youtube de Llibertat.cat.

La valoració de la CUP santcugatenca és, a més de positiva, encoratjadorà per a altres poblacions on la dreta catalana (Convergència i Unió) mana amb majoria absoluta i com diu l'entrevistat "Aquí no hi ha equip de govern, aquí mana Convergència", referint-se clarament al tarannà i formes de governar dels conservadors.

Per saber-ne més:

Crónica de la consulta popular del 13D a Sant Cugat del Vallès -Llibertat.cat

 

Segueix la jornada electoral al detall a Llibertat.cat

La consulta popular per la independència comarca a comarca 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid