malbaratament de diner públic
La COS denuncia l'argumentació de TMB que la vaga compromet el seu futur

Mentre l'empresa paga més de 2 milions a CCOO, UGT i SIT

03/07/2013 Laboral

La Coordinadora Obrera Sinsical (COS) ha afirmat en un comunicat que "resulta totalment cínic per part de la Direcció que utilitzi contra el dret a vaga l’argument de comprometre el futur de l’empresa, tenint en compte l’actitud de la Direcció de malbaratament de diner públic".

I és que la direcció d’autobusos de TMB va emetre ahir un comunicat on manifesta  que “l’actual convocatòria de vaga compromet greument aquest esforç col·lectiu i tindrà imprevisibles conseqüències en la confiança que la ciutadania i les institucions han dipositat en la nostra capacitat d’afrontar els grans reptes de futur que tenim plantejats. El perjudici a milers de persones per la manca de mobilitat, la pèrdua d’ingressos per validacions, el desprestigi del nostre servei, la pèrdua d’ingressos i de la quota de mercat del bus turístic són conseqüències econòmiques ,gravíssimes i inevitables d’una vaga.”

Davant d'aquesta nota, la COS recorda que "la direcció fa dues setmanes va permetre’s "el luxe de gastar més de 2 milions d’euros de diner públic per cobrir les vergonyes dels sindicalistes de CCOO, UGT i SIT en relació a la sentència de l’entrepà"

Aquest acord va ser signat pels sindicats del Comitè d’empresa: ACAT, CCOO, CGT, PSA, UGT i SIT. ACTUB no va signar l’acord.

 Recordem que ahir ell comitè d'empresa de Transport Metropolitants de Barcelona (TMB) va convocar aturades parcials indefinides dels autobusos a Barcelona a partir de l'11 de juliol. El motiu de la vaga està relacionat per la manca de protecció dels treballadors davant les agressions i amenaces que pateixen en la prestació del servei.