Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nació
"Som Països Catalans" impulsa la campaña Som Cims a l'entorn de la Diada nacional del 24-J

El cap de setmana del 22 i 23 de juny, seran diverses les sortides cap a muntanyes, turons, pics, puigs emblemàtics, pròxims, populars, tranquils i estimats.

12/06/2013 Política

L'entitat "Som Països Catalans" presenta una cinquantena d’ascencions i excursions a cims d’arreu del país amb motiu de la campanya Som Cims de Som Països Catalans amb l'objectiu de reivindicar el territori i propulsar i promocionar l’organització local (de cada barri, vila o espai social) arran de la diada nacional dels Països Catalans, Sant Joan.

Així, el cap de setmana del 22 i 23 de juny, seran diverses les sortides cap a muntanyes, turons, pics, puigs emblemàtics, pròxims, populars, tranquils i estimats. Allà animen a recollir imatges per tal de visualitzar la defensa del territori i la unitat dels Països Catalans des de metres amunt. Un cop fetes, cal enviar-les a cimsppcc@sompaisoscatalans.cat per tal que els Països Catalans més tel·lúrics puguin ser vistos i compartits.

Segons, "Som Països Catalans", cadascuna de les activitats ha estat assumida per entitats, organitzacions i persones de la localitat, així que la informació més extensa sortirà d’allà. També apunta que, el llistat no és tancat, sinó que les adhesions poden continuar, per tal d’augmentar encara més la popularitat de l’esdeveniment.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid