Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DRETS SOCIALS I LABORALS
L’EI de l’Alt Urgell contra la Trobada d’empresaris del Pirineu

L’Esquerra Independentista de l’Alt Urgell emet un comunicat en suport a la manifestació convocada per l’Assemblea Social contra la Trobada d’empresaris del Pirineu dels dies 6 i 7 de juny a la Seu d'Urgell

05/06/2013 Laboral

L’Esquerra Independentista (Arran, CUP i Endavant) de l’Alt Urgell ha emès un comunicat on afirma que “La misèria avança de manera imparable a l’Alt Urgell i als Països Catalans. Es destrueixen llocs de treball, augmenten les aturades, es llancen a milers de persones al pou de la pobresa, es desnonen famílies mentre que hi ha més habitatges buits que mai, es retallen els drets socials, creix la violència masclista, augmenta el racisme i la xenofòbia, els joves no tenen futur i són expulsats de la comarca i del país i els avis no tenen present.”.

L'EI de l'Alt Urgell recorda que “això no ve del no-res, el nostre patiment el provoca algú. Darrere de la crisi, de les condicions estructurals de l’economia, de les retallades i de l’agenda de la misèria, hi ha noms i cognoms. Hi ha tots aquells que s’estan omplint les butxaques amb cada família que perd la casa, amb cada acomiadat, amb cada privatització del nostre sistema sanitari o amb el tancament de les nostres escoles. Perquè amb el patiment de les treballadores i amb la desesperació de l’atur i de les estafes bancàries, hi ha uns clars beneficiats que no paren d’augmentar la seva riquesa.”.

El comunicat acaba fent una crida a participar a la manifestació convocada per l’Assemblea Social de la Seu en rebuig a la 24ª Trobada d’Empresaris al Pirineu que es produirà els dies 6 i 7 de juny a la Seu d'Urgell.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid