Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
micromecenatge
Cesk Freixas col·labora amb el documental “Manuel de Pedrolo, trencant l’oblit”

Entre les diverses i variades contraprestacions que s’ofereixen als mecenes que col·laborin a finançar el documental, trobem que a partir de 45 euros tenen dret a un exemplar de l’àlbum “Tocats pel foc” (2012).

23/06/2013 Política
Portada del llibre de Manuel de Pedrolo "Tocats pel foc" Portada del llibre de Manuel de Pedrolo "Tocats pel foc"

Entre d’altres iniciatives per tirar endavant el projecte del documental “Manuel de Pedrolo, trencant l’oblit”, la Fundació que porta el seu nom i Zeba Produccions, que ara mateix han iniciat una campanya de micromecenatge, a través de verkami, compten amb la col·laboració del cantautor Cesk Freixas, el qual ajuda a difondre i a fer possible el projecte per tal de mantenir viu el record de l’obra i els ideals de llibertat i justícia social que foren el fonament de tota la trajectòria literària i el pensament de  Manuel de Pedrolo. Per a l’ocasió el cantautor penedesenc ha enregistrat un breu vídeo.

A més, com ja sabem, el darrer disc d’en Cesk ha volgut esdevenir un homenatge a l'escriptor Manuel de Pedrolo. Així, inspirat en l'obra pedroliana ha dedicat el seu quart àlbum a una de les seves novel·les: "Tocats pel foc" (1959), Edicions 62 1976.

El mateix cantautor va assegurar que li va cridar l'atenció un fragment d'un diàleg de l'obra:
- Hi ha res més indigne que ser explotat?
- Sí, explotar.

Tocats pel foc és una de les obres més humanes, sinceres i ideològiques de l'autor nascut a L’Aranyó (Segarra) el 1918 i mort a Barcelona el juny de 1990. És per aquest motiu que el cantautor Cesk Freixas va decidir recuperar-la i convertir-la en el títol del seu quart disc "per la vigència d'aquelles paraules, i per la memòria d'un dels escriptors més importants que hi ha hagut al nostre país", segons Freixas.

Entre les diverses i variades contraprestacions que s’ofereixen als mecenes que col·laborin a finançar el documental, trobem que a partir de 45 euros tenen dret a un exemplar de l’àlbum “Tocats pel foc” (2012). I des dels 100 euros també a un Concert de petit format per a dues persones del cantautor Cesk Freixas, entre d’altres contraprestacions. Us animem a implicar-vos en el projecte i ajudeu a fer possible aquest documental, col·laborant-hi econòmicament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid