Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida homenatja Manuel de Pedrolo

Manuel de Pedrolo ha estat un dels autors més prolífics que ha tingut la llengua catalana. La seva obra abasta tot tipus de gèneres, en molts dels quals ell en va ser pioner en la nostra llengua. Per tot això, i perquè Pedrolo va ser un home compromès amb el seu país i amb la seva llengua, la CUP de Lleida l'homenatjarà el proper 20 d'octubre.

 

L'homenatge, que tindrà lloc el proper 20 d'octubre a 2/4 de 8 del vespre a la sala Alfred Perenya de l'IMAC de Lleida, comptarà amb la intervenció de Jordi Pàmias, Josep Vallverdú, Adelais de Pedrolo i Ramon Usall. 

13/10/2010 08:00 Cultura
Malgrat la seva evident qualitat, l'extensió i importància de la seva obra i l'evident èxit de públic que va tenir, Pedrolo va ser i continua sent un autor incòmode per als poders fàctics de la nostra terra i del sistema capitalista. El seu compromís militant va ser la causa d'un intent d'ostracisme que només el reconeixement dels seus molts lectors ha pogut evitar al llarg d'aquests 20 anys.

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid