Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Carme Forcadell, reelegida presidenta de l’ANC

Dimecres s'explicarà en roda de premsa la cadena humana que vol dur a terme el proper 11 de Setembre

15/06/2013 Política

Els 75 membres del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), votats en les eleccions del passat 8 de juny, han escollit en el seu primer plenari, que s’està celebrant a Badalona, a Carme Forcadell com a presidenta de l’entitat. Forcadell, doncs, repeteix de nou en el càrrec i seguirà presidint un any més l’ANC.

Al plenari s’han escollit també la resta de càrrecs orgànics: Jaume Marfany, el segon candidat al Secretariat més votat, és el nou vicepresident i substitueix Carles Castellanos, mentre que Jordi Martínez repeteix càrrec i tornarà a ser secretari de l’Assemblea. Oriol Sallas, per la seva banda, ha estat escollit tresorer i relleva a Llorenç Sotorres.

A més de votar els càrrecs orgànics, al primer plenari del nou Secretariat també està previst treballar amb la cadena humana que es durà a terme el proper 11 de setembre; així com amb d’altres campanyes que ja està duent a terme l’ANC.

Presentació de la cadena humana per la independència

El proper dimecres 19 de juny a les 17:00 hores, representants de l’Assemblea explicaran en roda de premsa la cadena humana que vol dur a terme el proper 11 de setembre amb l’objectiu de convertir la Diada en l’avantsala de la independència. D’aquesta manera, s’explicarà el recorregut final i d’altres aspectes logístics que han de convertir la cadena en un nou èxit polític en la recta final del procés cap a la independència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid