Alliberament Nacional
Carme Forcadell, reelegida presidenta de l’ANC

Dimecres s'explicarà en roda de premsa la cadena humana que vol dur a terme el proper 11 de Setembre

15/06/2013 Política

Els 75 membres del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), votats en les eleccions del passat 8 de juny, han escollit en el seu primer plenari, que s’està celebrant a Badalona, a Carme Forcadell com a presidenta de l’entitat. Forcadell, doncs, repeteix de nou en el càrrec i seguirà presidint un any més l’ANC.

Al plenari s’han escollit també la resta de càrrecs orgànics: Jaume Marfany, el segon candidat al Secretariat més votat, és el nou vicepresident i substitueix Carles Castellanos, mentre que Jordi Martínez repeteix càrrec i tornarà a ser secretari de l’Assemblea. Oriol Sallas, per la seva banda, ha estat escollit tresorer i relleva a Llorenç Sotorres.

A més de votar els càrrecs orgànics, al primer plenari del nou Secretariat també està previst treballar amb la cadena humana que es durà a terme el proper 11 de setembre; així com amb d’altres campanyes que ja està duent a terme l’ANC.

Presentació de la cadena humana per la independència

El proper dimecres 19 de juny a les 17:00 hores, representants de l’Assemblea explicaran en roda de premsa la cadena humana que vol dur a terme el proper 11 de setembre amb l’objectiu de convertir la Diada en l’avantsala de la independència. D’aquesta manera, s’explicarà el recorregut final i d’altres aspectes logístics que han de convertir la cadena en un nou èxit polític en la recta final del procés cap a la independència.