Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura
Tigre de Paper consolida el projecte cooperatiu
15/05/2013 Cultura
Portada del llibre "El Malson d'Orwell, control social i noves tecnologies". Portada del llibre "El Malson d'Orwell, control social i noves tecnologies".

La cooperativa editorial Tigre de Paper | Edicions ha anunciat que ja ha arribat a les 100 subscripcions al seu club del llibre "La Bandada de les Lletres."

 Segons els impulsors d'aquest projecte, l'objectiu marcat pels treballadors d'aquesta editorial formada com a  cooperativa van establir aquest nombre de subscriptors per per al projecte. Després d'un any i mig aquesta editorial ha publicat 8 llibres i ha portat a terme 2 projectes de micromecenatge amb Verkami.com, amb què han recollit més de 8000€. Una nota explicativa de Tigre de Paper també recorda que  han realitzat 60 presentacions a llibreries, casals o centres culturals arreu dels Països Catalans.

Amb aquesta xifra de subscriptors Tigre de Paper anuncia que s'estableix amb l'objectiiu d'"aconseguir més ressò i més presència en l'àmbit editorial, sempre des d'una perspectiva crítica i amb una línia editorial marcada per la narrativa en català."

 El malson d'Orwell

Aquesta editorial va publicar al febrer el llibre  "El malson d’Orwell, control social i noves tecnologies", elaborat per Alerta Solidària, i amb un pròleg del diputat per la CUP-AE, David Fernández. Aquest treball parteix de la constatació que la repressió "no és només presó, porres i antidisturbis, s’ha convertit en un entramat subtil de control social on totes les passes de la nostra vida estan arxivades, analitzades i observades per les forces de l'ordre." El llibre analitza aquest entramat, tan en l’àmbit més pròxim com a nivell l’internacional, amb l’objectiu de canviar un sistema que no dubtarà a utilitzar totes les seves armes per mantenir els seus privilegis

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid