Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament sexual
Concentració a Reus en commemoració del 17-M
18/05/2013 Gènere
Ahir a les 19h es va fer una concentració a la plaça Mercadal de Reus, davant de l’Ajuntament, per celebrar el Dia Internacional Contra l’Homofòbia.

A la concentració, organitzada per les associacions de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals H2O i Brot Bord, hi van assistir un centenar de persones. L’actor Manuel Barroso va llegir un manifest on es denunciava l’homofòbia que encara hi ha a la nostra societat i a les escoles.

Els concentrats, vestits amb samarretes dels colors de l’Arc de Sant Martí, van desplegar pancartes reivindicatives i van explicar que, amb l’excusa de la crisi, les institucions estan deixant de recolzar les polítiques en pro de la igualtat.

Un cop acabada la concentració, es celebrar al Casal Despertaferro de Reus una festa amb el lema “Per un país lliure d’homofòbia i transfòbia”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid