Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tecnologia
Una web recopila les apps en català

"Cal fer-nos visibles al món i que el català sigui una llengua tecnològicament potent i de primera línia"

26/03/2013 Comunicació
Captura de la pàgina del portal appsencatala.cat Captura de la pàgina del portal appsencatala.cat

Appsencatalà.cat és portal que recopila tots aquells programes per a mòbils i tablets que estan disponibles en català en les botigues d'aplicacions d'Apple (iPhone, iPad) i Android.

La web, que ordena els programes per categories (esports, llibres, notícies, viatges, xarxes socials...) ha detectat fins al moment més d'un miler d'aplicacions en català de totes les categories, encara que, con reconeix el seu creador, Pau Font (director de la productora audiovisual Mirapro), estan "en contínua actualització" per anar afegint les que vagin sortint al mercat.

"La gran novetat d'Appsencatalà.cat és facilitar que tothom que busqui aplicacions en català el pugui fer més ràpida i fàcilment", afirma Font. En el futur també incorporaran les aplicacions per Windows Phone, a més d'afegir ressenyes, articles i notícies, sempre relacionades amb el món del desenvolupament de apps en català.

Un dels objectius és que cada vegada hi hagi més aplicacions on el català sigui una de les llengües presents. Des del portal donaran rellevància a tots els desenvolupadors, publicadors i iniciatives diverses que ajudin a aquesta finalitat. "Com més concorregut sigui aquest portal, més força tindrem per poder animar més gent a apostar pel català en les apps.” assenyala Font. "Cal fer-nos visibles al món i que el català sigui una llengua tecnològicament potent i de primera línia", afegeix.

Navegant pel portal en descobrim les funcionalitats. Podrem crear el nostre compte d’usuari per tal de poder dir la nostra sobre les aplicacions que hi ha i si som desenvolupadors podrem posar-nos en contacte amb l’equip del web per tal que facin una anàlisi de la nostra aplicació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid