Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antinuclear
Marxa antinuclear a Cofrents

Els organitzadors celebren que hi ha una central nuclear menys a l'Estat, però continuen reclamant el tancament progressiu de totes elles.

19/04/2013 Territori
Com en aquests últims anys, la Plataforma Tanquem Cofrents  torna a organitzar la Marxa Antinuclear a Cofrents, que tindrà lloc el diumenge 21 d'abril.

La Marxa partirà a les 11.30 h des de la població de Jalance (a uns 4,5 km de la central nuclear), a la comarca de la Vall e Cofrents, des de davant de la piscina municipal, al costat de la carretera nacional N-330.

Enguany hem de celebrar que ja hi ha una central nuclear menys a l'Estat espanyol, però continuen havent-hi motius per a la preocupació i la reivindicació del tancament de totes, segons la Plataforma, que també ha animat la gent a participar en la marxa.

Per a les persones que assistisquen des de València i rodalia, s'han preparat autobusos gratuïts que eixiran a les 9:00 h de la plaça d'Espanya, concretament al costat de la parada Espanya-Ermita de les línies 2 i 80 de l'EMT.

Després de la marxa s'ha organitzat un dinar a una casa rural de la zona. Per descomptat, tot i que els organitzadors han aclarit que cadascú pot portar-se el seu propi menjar, però s'ha negociat un preu reduït per al menú. És important que qui vinga amb l'autobús i/o vinga a menjar el menú s'apunte enviant un correu a l'adreça tanquemcofrents@gmail.com el més prompte possible perquè puguen contractar la logística necessària.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid