Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nova manifestació antinuclear a València

Dissabte 9 d'abril, 18,30 h a la Plaça de Sant Agustí de València. Des d'Alcoi surten autobusos per anar a la manifestació. Eixida d'Alcoi a les 16:30 h des de la plaça d'Al-Azraq (amb parades a Cocentaina i Muro).Venda bitllets (5 euros) en: Centre Ovidi Montllor (Vistabella, 8 – Alcoi)- Tenda d'herbes d'Asun (Pare Fullana, 4 – Cocentaina)

Recordem que ara farà un mes, unes quatre-centes persones van particiipar en una marxa cap Cofrents. Els manifestants procedents de diverses comarques valencianes, i també de les comarques veïnes de Castella-La Manxa. Desenes de manifestants es van desplaçar des de l'Alcoià i el Comtat en un autobús organitzat per la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció.

08/04/2011 03:39 Territori
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid