Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nuclears
Marxa antinuclear a Confrents

Per a reivindicar, una vegada més, "que volem i podem viure bé sense nuclears"

01/06/2012 Territori

La plataforma Tanquem Cofrents, que agrupa a les principals organitzacions ecologistes, sindicals i socials del País Valencià, convoca una nova marxa per a exigir el tancament de l’obsoleta central de Cofrents. La marxa partirà de la piscina municipal de Jalance el proper diumenge a les 11:30 hores i continuarà fins a la mateixa porta de la planta nuclear valenciana.

La plataforma Tanquem Cofrents t’ofereix la possibilitat d’anar i tornar gratuïtament amb autobús a la marxa. Però cal inscripció prèvia. Si vols anar-hi, t'has d'apuntar ja, perquè les places són limitades. L’autobús eixirà a les 9:30 hores des de la Plaça d’Espanya de València i tornarà per la vesprada després de dinar a Aiora.La plataforma Tanquem Cofrents està formada per Greenpeace, Ecologistes en Acció, Acció Ecologista-Agró, WWF-València, GECEN, Xúquer Viu, Acció pel Clima, Salvemos Mijares, Joves Verds, Baladre, Intersindical Valenciana, CGT, CAT, Amigos de la Tierra i La Ribera en bici.

La plataforma Tanquem Cofrents està formada per Greenpeace, Ecologistes en Acció, Acció Ecologista-Agró, WWF-València, GECEN, Xúquer Viu, Acció pel Clima, Salvemos Mijares, Joves Verds, Baladre, Intersindical Valenciana, CGT, CAT, Amigos de la Tierra i La Ribera en bici.

16 anys després, els valencians tornen a marxar per a tancar Cofrents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid