Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
INFRAESTRUCTURES
La victòria dels “Astèrixs” de Bàscara

Després de 80 dies de mobilitzacions, La plataforma Prou Camions a l'N-II ha aconseguit que s'obligui als vehicles pesants a circular per l'autopista AP-7

20/04/2013 Territori
La mobilització que han dut a terme el conjunt de veïns i veïnes de Bàscara ha estat  exemplar La mobilització que han dut a terme el conjunt de veïns i veïnes de Bàscara ha estat exemplar

Ahir per primera vegada a la carretera N-II en el tram entre la Jonquera i Maçanet de la Selva (81 quilòmetres) es van aplicar les restriccions de pas per a vehicles de gran tonatge, restriccions que obliguen a desviar els camions de 4 eixos (o més) per l'AP-7.

Aquestes restriccions s'han aconseguit després de 80 dies de mobilització dels veïns del poble de Bàscara que cada dia tallaven la circulació de vehicles per la carretera N-II que passa pel mig del poble. Els veïns van posar ahir el punt final a la campanya amb una arrossada al costat de la carretera i van definir les seves protestes com la lluita de “David contra Goliat”. La plataforma Prou Camions a l'N-II, també va voler acomiadar les protestes repartint un imprès amb El discurs de la victòria, signat per l'Astèrix, de la Gàl·lia. Amb aquest discurs, la plataforma cívica de Bàscara reivindica les seves actuacions dient: “La nostra lluita, la de David contra Goliat o, com a mi m'agrada dir-ho, la dels gals contra els romans, ens ha unit i ens ha fet més forts, i ens ha demostrat que amb la raó de part nostra i fe en el que fem, res ha de semblar impossible. Tot està a l'abast.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid