Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat popular
La CUP farà una Assemblea Oberta sobre el museu casteller de Valls

La formació posa a debat les contrapartides al nou projecte: la intervenció social al barri antic i el model de ciutat

02/04/2013 Política

La CUP ha organitzat una assemblea oberta per a informar i debatre sobre el nou projecte de museu casteller, dimecres 3 d'abril a les 20h a l'edifici de la nova biblioteca de Ca Creus. Després de constatar el fracàs dels projectes i decisions dels governs de CiU sobre el museu casteller i el desenvolupament urbanístic de Ruanes i el Rec de la Cavalleria, la CUP vol analitzar el nou projecte de museu casteller i valorar-ne els pros i contres.

Per una banda, la formació va valorar positivament l'assumpció per part del govern municipal de les demandes de la CUP i la ciutadania sobre la ubicació del museu al barri antic, com també de la retirada de l'ARE de Ruanes. Per altra banda, però, la CUP considera que les contrapartides d'aquest nou projecte de museu casteller no son menors i han de ser explicades i valorades per part de la població, ja que canvien les prioritats d'inversió i actuacions marcades pels veïns en el procés de participació de la Llei de Barris.

Les contrapartides del nou projecte de museu casteller serien: desenvolupament d'un nou barri a Ruanes, segons els interessos d'INCASOL i en contra del model de ciutat compacta i d'un creixement urbà al voltant del nucli antic i pèrdua d'intervenció social al barri antic, bàsicament les inversions del PUOSC, els habitatges socials al C/Espardenyers i treure del calendari el centre cívic a “ca la Mateueta” i l'habitatge social adjunt.

El barri antic, en contínua degradació, "no es pot permetre perdre aquest volum d'intervenció social, és per això que creiem que s'han de pensar en alternatives i compromisos que hi donin resposta", constata la formació

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid