Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consell de Cultura de Valles
Onze entitats de Valls qüestionen el Consell de Cultura del municipi

Les subvencions a les entitats van disminuir a més de la meitat l'any 2012 respecte el 2011

14/03/2013 Cultura

Onze entitats de Valls traslladen al conseller de cultura del municipi, Jordi Garcia, una sèrie de qüestions per introduir al proper Consell de Cultura.

Les entitats que signen la proposta es van reunir el desembre de 2012 per posar en comú els punts que més els preocupen pel que fa al Consell Cultural de Valls.

La primera proposta és augmentar la periodicitat del Consell de Cultura. Els estatuts de l’organisme marquen les reunions dos cops l’any, però el 2012 l’ens no es va reunir cap vegada.

Per altra banda, demanen que l’organisme se cenyeixi als estatus pel que fa al seu objecte o funcions, és a dir; enriquir i dinamitzar l’activitat cultural de la ciutat.

Pel que fa als continguts de debat, les entitats creuen que el Consell hauria de debatre les línies generals de l’activitat cultural del municipi, assessorar les entitats, valorar els pressupostos anuals de la Xarxa de Regidoria i Cultura i aplicar una política d’ajudes i convenis per ajudar el teixit cultural. En aquest punt denuncien que les subvencions de l’any 2012 van disminuir 15.800 euros respecte el 2011, una reducció de més de la meitat. Tret d’aquesta reducció, la resta de convenis que es mantenen a entitats han disminuït un 10% respecte el 2011.

Finalment, les entitats reclamen un espai de participació per a les entitats juvenils i de lleure.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid