Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
L'Assemblea Nacional Catalana continua creixent a la comarca del Berguedà

Guardiola de Berguedà i Sant Julià de Cerdanyola esdevenen el desè nucli constituït de l'Assemblea Nacional Catalana a la comarca

09/04/2013 Política

El passat diumenge 7 d'abril prop d'un centenar de veïns i veïnes de Guardiola de Berguedà i Sant Julià de Cerdanyola es van reunir al local parroquial del municipi de Guardiola per presentar i constituir aquest nou nucli de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), el desè a la comarca del Berguedà. Alguns dels organitzadors i participants a l'acte ja havien col·laborat anteriorment a la Plataforma Pel Dret a Decidir durant el procés de la Consulta per la Independència que es va celebrar el 25 d'abril de 2010 al municipi.

Amb el local ple de gom a gom, es va encetar l'acte amb el passi de diversos audiovisuals relacionats, entre ells un recull de moments de les Assembles a la comarca del Berguedà i també, l'últim vídeo presentat per l’ANC, “Junts ho farem possible”, que compta amb la col·laboració de l'actriu Montserrat Carulla i que ha esdevingut un veritable èxit a la xarxa.

Tot seguit, Quim Casas, Coordinador del nucli de Guardiola i Cerdanyola, va explicar els motius pels quals els veïns dels municipis havien decidit constituir-se i la necessitat de formar part d'aquest moment "únic en la història". Per la seva banda, Lluís Ballús, Coordinador de l'Assemblea de Berga i membre del Secretariat de l'Assemblea General, va explicar els antecedents històrics del poble català i de l'Assemblea Nacional Catalana així com els objectius i el full de ruta aprovats per aquesta. Ballús també va exposar les tasques que actualment s'estan duent a terme per assolir les fites proposades. L'acte va finalitzar amb el Cant dels Segadors i un berenar a base de coca amb xocolata i cava per a tots els assistents.

El nou nucli de Guardiola i Cerdanyola ja ha habilitat un espai web a la xarxa i una pàgina al Facebook on poder seguir els passos de l'Assemblea i consultar els propers esdeveniments programats.

L'Assemblea Nacional Catalana actualment ja compta amb gairebé 400 nuclis constituïts i continua creixent arreu del territori català.

Valora
Vídeos
Assemblea Nacional Catalana: "Junts ho farem possible"
El Berguedà amb l'ANC
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid