Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Allberament Nacional
Èxit a xarxa del vídeo “Junts ho farem possible”

El vídeo, que compta amb la col·laboració especial de l’actriu Montserrat Carulla, ja ha superat les 30.000 reproduccions.

27/03/2013 Política
L’últim vídeo presentat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), “Junts ho farem possible”, continua triomfant a la xarxa i en tan sols 10 dies ja ha rebut més de 30.000 visites a Youtube. El vídeo es va presentar davant dels més de 3.000 assistents de l’assemblea general de l’ANC que va tenir lloc el passat 16 de març a Girona.

L’actriu Montserrat Carulla posa veu al vídeo “Junts ho farem possible”, un repàs a diferents lluites socials que al llarg de la història han aconseguit abolir lleis injustes com, per exemple, la llei que prohibia que les dones votessin o la que distingia els drets de les persones segons el color de la seva pell.

Amb la voluntat d’internacionalitzar de la reivindicació del poble català, el vídeo “Junts ho farem possible” ja disposa de subtítols en castellà, anglès, francès i alemany.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid