Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Persecució
Intenten vetar Xavi Castillo a Banyeres de Mariola

El portal web dretà "HazteOir.org" ha engegat una recollida de signatures per tal d'evitar la cessió d'un espai públic per part de l'ajuntament del municipi de l'Alcoià

05/04/2013 Drets i Llibertats

L'actor i humorista alcoià Xavi Castillo, qui recull èxits de públic per allà on passa, torna a estar al centre de la polèmica per suposades "ofenses antireligioses", segons ha informat Ara Multimèdia. La plataforma d'activisme web 'HazteOir.org' està recollint signatures per evitar que Castillo i el seu equip de Pot de Plom actuen a Banyeres de Mariola (l'Alcoià) el proper 7 d'abril, contractats pels alumnes de 2n de Batxillerat de l'IES Professor Manuel Broseta per finançar el seu viatges d'estudis.

En el text que argumenta la denúncia s'ataca durament a Xavi Castillo, fins el punt d'esmentar-lo com a "aquest element del feridor escenari de blasfèmies i injúries anticatòliques".

A més, critiquen igualment al Govern local de Banyeres, del Partit Popular, per recolzar l'esdeveniment i per cedir un espai públic per la seua celebració. "També l'Ajuntament (governat pel PP amb majoria més que absoluta) els ha cedit el Teatre Principal de la localitat. Durant unes setmanes va estar dubtant sobre la conveniència o no de cedir-los local municipal algun, però finalment, potser per por o complex a enfrontar-se als banderers del "políticament correcte" o a saber perquè, han consentit", han dit respecte al suport de l'Ajuntament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid