Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Concentració als jutjats de Rubí en suport a 3 militants d'Arran

Els militants estan imputats per desobediència en uns fets ocorreguts a la matinada del passat 4 d'abril.

08/04/2013 Drets i Llibertats
Cartell de la convocatòria als jutjats de Rubí Cartell de la convocatòria als jutjats de Rubí | Autor: Arran Sant Cugat

Arran Sant Cugat convoca una concentració davant dels jutjats de Rubí, demà a les 9 del matí, en suport de tres militants acusats de desobediència. L'organització juvenil de l'esquerra independentista denuncia l'actuació de policia local que va amenaçar els tres militants durant una enganxada de cartells i exigeix la retirada dels càrrecs.

La matinada del 4 d'abril, els tres membres de l'assemblea d'Arran a Sant Cugat del Vallès es trobaven enganxant cartells al centre de la ciutat quan van ser sorpresos per diversos agents de la policia local. Els agents van dirigir-se amb amenaces i intimidacions als militants de l'organització, tal com informa Arran. Una de les persones, a més, va ser agredida físicament i se’l va forçar a pujar a un cotxe de policia sense haver estat informat de la seva detenció.

Una quarta persona que es va acostar per saber què passava també va ser tractada de forma intimidatòria per haver qüestionat l’actuació policial. Els agents van obligar a aquesta persona a utilitzar el castellà per dirigir-s’hi. El resultat d’aquest episodi lamentable són tres imputacions per desobediència: dues dirigides a membres d’Arran i una a aquesta quarta persona implicada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid