Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Autoorganització
La PAH comença a treballar a Castellar del Vallès

Ja s'ha creat una comissió de relacions externes per fer difusió i per tractar amb entitats i institucions i una comissió per tenir un registre dels casos i un seguiment d’aquests

14/03/2013 Drets i Llibertats

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) s'ha començat a posar en funcionament a Castellar del Vallès. Dimarts passat la plataforma va celebrar la seva segona trobada a Cal Gorina.

Amb la col·laboració d’alguns membres de la PAH de Sabadell, que han aturat nombrosos processos de desnonament a la ciutat, es va començar a treballar en el funcionament de la plataforma. En aquest sentit, es va decidir crear una comissió de relacions externes per fer difusió i per tractar amb entitats i institucions, i una comissió per tenir un registre dels casos i un seguiment d’aquests.

En aquesta segona trobada el nombre d’assistents va continuar creixent, i ja compta amb més de 20 persones, moltes d'elles afectades, que saben que els desnonaments es poden aturar, i que treballaran per assolir els tres objectius que es plantegen des de la PAH: la dació retroactiva, la moratòria en els desnonaments i el lloguer social per a les persones afectades, tot això a través de la pressió popular i la negociació amb els bancs.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid