Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Badalona
L'oposició badalonina estudia presentar una moció de censura per fer fora Albiol

CiU, PSC i ICV-EUiA veuen amb bons ulls la proposta de la moció de censura i la CUP els expressa el seu suport

08/03/2013 Política
L'oposició de l'Ajuntament de Badalona està estudiant presentar una moció de censura per fer fora l'alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol i formar un govern alternatiu. El grup municipal de CiU a Badalona ha plantejat la possibilitat de la moció de censura als altres dos grups de l'oposició: PSC i a ICV-EUiA.

CiU vol configurar un nou govern de transició fins a les eleccions municipals del 2015 que estigui liderat per un alcalde "de perfil tècnic i gerencial" que no sigui cap dels tres caps de llista dels partits que ara són a l'oposició.

El PSC i ICV-EUiA de Badalona han dit que veuen amb bons ulls el pas endavant de CiU per començar a negociar una moció de censura però reclamen que deixin pel final el debat sobre qui hauria de ser el nou alcalde de la ciutat. Segons PSC i ICV-EUiA la negociació s'ha de centrar en els continguts que facin possible construir una alternativa.

Paral·lelament, la CUP ha donat suport a la destitució de Xavier Garcia Albiol perquè "les polítiques que aplica el PP són properes al feixisme i han degradat tant la ciutat com la convivència”. La formació, però, demana que s'executin "propostes polítiques reals per tal que el canvi no esdevingui un procés estèril i continuista”.

El portaveu de la CUP Francesc Duran ha proposat a la possible alternativa de govern que treballi per l'augment de la participació política, la derogació de l’ordenança de civisme o l’ús dels espais públics, així com per la "transparència total i que qualsevol persona imputada per corrupció quedi fora del govern". A més, creu que el nou govern faci efectiva la dissolució de la Unitat Omega i la destitució de Miguel Jurado.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid