Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Peatges
Indignació davant una nova pujada de les tarifes del túnel de Sóller
23/03/2013 Territori
La marxa al Túnel des de Sóller La marxa al Túnel des de Sóller

La Plataforma Mallorca Lliure de Peatges ha emès un comunicat on denuncia la nova pujada de les tarifes del túnel de Sóller, la tercera en un any, acompanyada d’una campanya del Govern i l’Ajuntament de Sóller que miren de justificar-la.

La campanya publicitària a través dels mitjans de comunicació consisteix en anunciar que el Govern comença a pagar la subvenció que deu; exactament la mateixa estratègia que es va emprar després del #novullpagar massiu del passat maig de 2012, apunta la Plataforma

Aquest pagament seria una bona notícia, si no fos que des de la Plataforma Mallorca Lliure de Peatges fan tot un seguit de consideracions. La primera que és una cortina de fum per evitar protestes i, de passada, segons les paraules del batle de Sóller Sr. Simarro, criminalitzar els activistes antipeatge. En segon lloc, el pagament de ls subvenció, és una partida pressupostària que no contempla una continuïtat, i molt probablement representi un fet aïllat, ben igual que en els darrers casos. En tercer lloc, després d’aquest pagament, corresponent segons al batle al mes d’octubre de 2010, queden per pagar tot l’any 2011, 2012 i lo que duem del 2013: Total 26 mesos impagats, dels quals per part d’ells no existeix partida pressupostada.

I finalment, si el que es pretén és actuar de bona fe, no s’entén des de la Plataforma que s’augmenti la tarifa del peatge i que, en contraposició, no s’augmenti la partida destinada al pagament de la subvenció del túnel, ja que els números no surten.

Si els pagaments no continuen es demostrarà, una vegada més, el gran esforç del Govern Balear i l’Ajuntament per defensar els interessos de la concessionària del Túnel de Sóller envers els interessos dels ciutadans, remarca la Plataforma.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid