Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
18 municipis de Mallorca pel dret a decidir

Santa Margalida ha estat el darrer municipi que s'ha sumat

26/03/2013 Política
L'Ajuntament de Pollença un dels primers ajuntament de les illes pel drede decidir L'Ajuntament de Pollença un dels primers ajuntament de les illes pel drede decidir

Encapçalats pels regidors membres de la plataforma "Avançam", 18 municipis dels 53 de Mallorca han aprovat mocions a favor del dret a la autodeterminació. Això inclou el 36% dels municipis i el 17% de la població de l'illa amb només un municipi en contra (Palma). Pollença va ser el primer poble on es va aprovar la moció, segons informa la viquipèdia

Les mocions son presentades als plens municipals per regidors, majoritàriament membres de la plataforma "Avançam", de partits varis. Aquestes han sigut presentades per: PSM (8 cops), ERC-Illes (4 cops), Verds-Esquerra d’Artà, Bloc per Felanitx, Bloc per Inca, Bloc per Porreres, Assemblea per Sant Joan i CxI.

Els municipis de Mallorca que han aprovat mocions pel dret a decidir son Alaró, Artà, Banyalbufar, Bunyola, Capdepera, Costitx, Felanitx, Inca, Llubí, Montuïri, Petra, Sa Pobla, Pollença, Porreres, Ses Salines, Sant Joan, Sencelles i Sineu.

A més de en aquests municipis, també s'han presentat mocions a: Binissalem, Manacor i Mancor.

El municipi de Mallorca que ha tombat la moció pel dret a decidir de moment ha estat  Palma.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid