Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria Històrica
El preu de la transició: Memòria política d'Alacant

El casal popular Tio Cuc ha convidat a l'escriptor, periodista i historiador Mariano Sánchez Soler a repassar els principals elements polítics i socials que caracteritzaren aquest període a la ciutat d'Alacant.

14/01/2013 Memòria històrica
El proper dissabte 19 de gener, a partir de les 19:00, el Casal Popular Tio Cuc d'Alacantcontinua amb la seua tasca de divulgació de la història de la ciutat d'Alacant i de la lluita política de les classes populars amb la xarrada El preu de la transició; memòria política d'Alacant. El casal popular Tio Cuc ha convidat a l'escriptor, periodista i historiador Mariano Sánchez Soler a repassar els principals elements polítics i socials que caracteritzaren aquest període a la ciutat d'Alacant, per tal de conèixer les expectatives, lluites i plantejaments polítics del moment, així com la repressió policial i els crims feixistes que l'acompanyaren.

Mariano Sánchez Soler ha publicat diversos treballs d'investigació, com ara Los crímenes de la democracia, Los hijos del 20-N. Historia violenta del fascismo español", "Descenso a los fascismos, Ricos por la patria. Grandes magnates de la dictadura, altos financieros de la democracia, Las sotanas del PP. El pacto entre la Iglesia y la derecha española, Ricos por la guerra de España, i recentment.La transición sangrienta: una historia violenta del proceso democrático en España 1975-1983.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid