Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independència
Calella penja la pancarta "Catalunya nou estat d'Europa"

La instal·lació d’aquesta pancarta s’ha fet a petició de la delegació territorial de l’Assemblea Nacional Catalana

05/12/2012 Política

La façana de l’edifici de la biblioteca de Can Salvador de la Plaça de l’Ajuntament de Calella llueix des d'aquest dimecres una pancarta de grans dimensions on es pot llegir, en diversos idiomes, el lema de la manifestació celebrada el darrer 11 de setembre a Barcelona: "Catalunya, nou estat d’Europa", tal com va fer el municipi d’Igualada a la façana del seu ajuntament.

La instal·lació d’aquesta pancarta s’ha fet a petició de la delegació territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, Calella per la Independència (ANC) responent al compromís assumit per part del ple municipal de l’Ajuntament de Calella en aprovar la moció en que s’acordava donar suport institucional a les diferents accions i estratègies que realitzi l'ANC.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid