Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-N
Regidors de la CUP es tanquen als ajuntaments per denunciar "el segrest de la democràcia i les institucions"

La CUP-AE també participarà demà en les mobilitzacions convocades arreu dels Països Catalans. A les xarxes socials, l'acció s'està seguint a través de l'etiqueta #reCUPerem

13/11/2012 Política

Desenes de càrrecs electes de la CUP estan participant en concentracions simultànies a diversos ajuntaments catalans amb l'objectiu de passar-hi la nit. Amb aquestes accions la CUP-Alternativa d'Esquerres comença les mobilitzacions de la Vaga General del 14-N.

La CUP-Alternativa d'Esquerres s'ha tancat aquest vespre en diversos ajuntaments del país. Encara sense tenir confirmació dels consistoris on els militants han pogut entrar, s'han celebrat concentracions davant de 17 ajuntaments. Aquestes accions pretenen, segons la CUP, denunciar "el segrest de la democràcia i les institucions per part dels mercats i les polítiques neoliberals".

Aquesta és la forma com la candidatura iniciarà les mobilitzacions de cares a la vaga general convocada per demà. Els regidors i regidores estan participant ara mateix en les concentracions amb l'objectiu de realitzar tancades i passar la nit als ajuntaments. S'estan fent concentracions a poblacions com ara Mataró, Girona, Vic, Sant Cugat del Vallès, Riudoms, Reus, Tarragona, Valls, Torredembarra, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges, Cerdanyola del Vallès, Molins de Rei, Sallent i Manresa, entre d'altres.

La CUP-AE també participarà demà en les mobilitzacions convocades arreu dels Països Catalans. A les xarxes socials, l'acció s'està seguint a través de l'etiqueta #reCUPerem.

D'altra banda, la Coordinadora d'Interzones Docent per l'ensenyament públic ha organitzat diverses tancades en centres públics d'educació. A l'Escola de Roda de Berà (Tarragonès) Jordi Martí Font, cap de llista de la CUP-AE a la circumscripció, participa de la tancada en defensa dels serveis públics.

Impedeixen l'entrada a l'Ajuntament de Vic als dos regidors de la CUP

A Vic, quan els dos regidors de la CUP han volgut entrar a l'Ajuntament s'han trobat les portes tancades, tot i que encara era horari d'obertura de les dependències municipals. Davant d'aquest atac a la llibertat de moviments dels dos regidors de la CUP, han optat per pujar a la balconada de l'Ajuntament amb una escala i penjar dues pancartes de denúncia del segrest dels ajuntaments per l'estat espanyol i el poder financer i cridant a la vaga general.

Amb el lema "ReCUPerem la democràcia", una concentració d'una quarantena de persones ha donat suport als dos regidors. Després de penjar la pancarta, l'acció ha continuat amb una asseguda col·lectiva al davant de la porta de l'ajuntament que ha durat uns tres quarts d'hora.

Valora
Vídeos
Suport de la CUP - Alternativa d'Esquerres a la Vaga General del 14-N
ReCUPerem la democràcia.
Vídeo de la tancada de membres de la CUP a l'ajuntament de Valls
CUP Reus - No pagarem el seu deute
Tancada Ajuntament Girona 14N CUP Girona
Tancament a Vilanova i la Geltrú
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid