Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jornada electoral
La CUP-AE considera que la campanya ja ha sigut una victòria electoral

Els caps de llista per Girona i Tarragona, Lluc Salellas i Jordi Martí respectivament han exercit el seu vot a les 9 del matí, mentre que el número 2 per Tarragona ho feia una hora més tard a Reus

25/11/2012 Especial eleccions

A peu d’urna, tant el cap de llista per la demarcació de Tarragona de la Candidatura d'Unitat Popular- Alternativa d'Esquerra (AE) Jordi Martí, com el número 2 de la llista, David Vidal, han declarat que l’èxit de la campanya electoral realitzada en les dues darreres setmanes ha estat la primera victòria electoral, que es reblarà amb els resultats de la jornada d’avui.

Un centenar d’actes, on hi han participat milers de persones, i la constitució de grups de suport a la CUP-AE arreu de totes les comarques de la circumscripció, “són el millor resultat d’aquestes eleccions, que es materialitzaran en els bons resultats d’aquest vespre, i sobretot, en les candidatures que es presentaran en les properes eleccions municipals”, ha destacat Jordi Martí.

Martí ha votat a les 9 del matí a la única mesa electoral de Marçà (el Priorat). Ho ha fet, acompanyat de membres del recent creat grup de suport de la CUP-AE a la comarca. Jordi Martí, s’ha volgut sumar de forma simbòlica a la campanya endegada per la plataforma "Ojo con tu ojo", la qual demana que els cossos policials antiavalots deixin d’utilitzar aquestes armes, que han provocat que desenes de ciutadanes hagin perdut un ull. Per aquest motiu, ha exercit el seu dret democràtic, amb un pedaç a l’ull.

A més, igual com la resta d’apoderades de tot el territori autonòmic, Jordi Martí ha lluït un adhesiu amb el lema “25N també és el dia contra les violències de gènere”, en motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la violència de gènere, que es commemora avui. De fet, Jordi Martí, assistirà a les 12 del migdia, a la concentració que Cau de Llunes i el Brot Bord han organitzat conjuntament a la plaça de la Font de Tarragona, per denunciar la xacra de la violència masclista, homofòbica i transfòbica.

A les 10 del matí, al Col·legi General Prim de Reus, el número 2 de la llista, David Vidal, també ha exercit el seu dret a vot. Vidal ha recalcat que les eleccions d’avui “no són objectiu per a la CUP, sinó un mitjà perquè el projecte de la Unitat Popular continuï arrelant arreu dels Països Catalans”. També ha considerat de “jornada històrica per a l’Esquerra Independentista l’entrada de la CUP-AE al Parlament de la Ciutadella”.

A les 8 del vespre, la CUP-AE realitzarà el seguiment dels resultats electorals al local de campanya, ubicat a la cantonada entre el carrer August i el carrer Sant Francesc, de Tarragona. Paral·lelament, la CUP de Reus, ho farà al Casal Despertaferro.

Comarques nord-orientals

D'altra banda, el cap de llista per Girona, Lluc Salellas, exercia el seu dret a vot a les 9 del matí al col·legi del centre cívic Pla de Palau de la ciutat.

A partir de les 20h, la CUP-AE farà el seguiment de l'escrutini al Casal Independentista El Forn de Girona, situat a la plaça Sant Pere 5, baixos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid