Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Entrevista
«Les classes dirigents catalanes tenen tanta por que posen la UE pel mig»

Publiquem el segon i últim bloc de l'entrevista a Jordi Martí, candidat de la CUP-AE per Tarragona

23/11/2012 Política

La CUP-Alternativa d'Esquerres (CUP-AE) batallarà perquè el referèndum d'independència que se celebri a Catalunya inclogui una sola pregunta. "Defensarem que si hi ha referèndum sigui d'una sola pregunta", ha afirmat el candidat de la CUP-AE per la demarcació de Tarragona, Jordi Martí. 

Segons afirma en la darrera part de l'entrevista concedida a Llibertat.cat, "les classes dirigents catalanes tenen tanta por que posen la UE pel mig". De què tenen por? "Que no hi hagi un germà gran que controli les classes populars". Per això, diu, "posen la pregunta de la UE" perquè si es decideix independència "com a mínim que ens continuïn mantenint a nosaltres com a pastors del remat".

Martí també parla de les consultes per la independència, i assegura que van suposar "l'empoderament d'amplíssimes capes de la població que no participaven activament de la política".

D'altra banda, defensa un sindicalisme anticapitalista que treballi per construir "noves alternatives econòmiques", un fet que en els últims anys reconeix que "s'han deixat de banda". Així mateix, aborda les agressions policials que hi va haver a Tarragona per la vaga general.

En aquesta entrevista Martí també parla d'identitat i llengua -aposta per "aconseguir seduir" perquè el català aconseguir més àmbits d'ús- i dels Països Catalans.

Anteriors entrevistes:

David Fernàndez: Primer blocsegon i tercer.

Antonieta Jarne: Primer bloc i segon.

Lluc Salellas: Primer bloc i segon.

Jordi Martí: Primer bloc.

Segona part de l'entrevista a Jordi Martí:

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid