Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita laboral
Fernàndez denuncia el "frau i estafa" de Telefónica i dóna suport als treballadors en vaga de fam

El candidat de la CUP-AE per Barcelona i Oleguer Presas traslladen el suport de la formació als treballadors

09/11/2012 Política

El candidat de la CUP-Alternativa d'Esquerres, David Fernàndez, ha denunciat aquest divendres el "frau i estafa" de Telefónica i ha criticat que una multinacional amb 10.000 milions d'euros de beneficis anunciï milers d'acomiadaments. Segons ha dit, "aquest cas il·lustra a la perfecció el cicle econòmic viscut, la tupinada permanent que consumen cada dia”. 

Acompanyat d'Oleguer Presas, també integrant de la candidatura, ha visitat els cinc treballadors de Telefónica que han iniciat una vaga de fam en protesta per la reculada de drets laborals i la negativa de l’empresa a readmetre un company acomiadat després d’haver agafat la baixa per malaltia.

Respecte a la vaga de fam, Fernàndez ha afirmat que aquesta pràctica “és el darrer recurs per denunciar la injustícia, activar la solidaritat i intentar impedir l’atac ferotge contra els drets socials i laborals de totes i tots”.

A banda de l'acomiadament d'un treballador, fet que ha desencadenat la vaga de fam, els vaguistes denuncien una regressió pel que fa als drets laborals a l’empresa, traduïda en un ERO en marxa des del 2011 que preveu suprimir 6.500 llocs de treball.

A això s'hi afegeix un enduriment de les condicions laborals caracteritzat, entre d’altres, per canvis sobtats de destinació o normes que posen en risc la seguretat dels operaris.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid