Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Entrevista
«La CUP ha fet que molts rics es replantegin el seu robatori»

Publiquem el primer bloc de l'última entrevista que Llibertat.cat ha realitzat als 4 candidats de la CUP-AE. Avui, el candidat de la demarcació de Tarragona, Jordi Martí

22/11/2012 Política
Fent bandera de la tasca que la CUP ha realitzat des de l'Ajuntament de Reus per lluitar contra la corrupció a la sanitat, el candidat de la CUP-Alternativa d'Esquerres per la demarcació de Tarragona, Jordi Martí, assegura que aquesta feina "ha fet que molts rics es replantegin el seu robatori".

En aquesta entrevista en vídeo a Llibertat.cat, el candidat remarca que la lluita contra la corrupció va començar sent municipalista i ha acabat afectant les quatre províncies de Catalunya perquè "és una lluita d'espoli de les classes populars, de redistribució de la riquesa, de robatori des de baix perquè els de dalt es lucrin".

"El Parlament visualitzarà unes lluites que no han transcendit dels nostres àmbits"

En l'entrevista Martí afirma que la presència de la CUP al Parlament "permetrà visualitzar les lluites socials que han estat incapaces de transcendir dels nostres àmbits de lluita o dels àmbits directament locals".

L'independentista i anarcosindicalista destaca que "no només hem resistit durant tot aquest temps sinó que hem crescut" malgrat que "algú pensava que ens situaríem dins del desert". Ara, subratlla, "estem en un procés diferent" que passa per "la construcció d'alternatives reals que són imprescindibles".

Martí parla de la gent que forma la llista de la candidatura a la circumscripció de Tarragona, remarca que prové del conjunt de lluites populars, i explica que no hi ha presència ebrenca perquè van creure en el seu moment que a les Terres de l'Ebre "el procés s'havia de construir des de baix".

Anteriors entrevistes:

David Fernàndez: Primer blocsegon i tercer.

Antonieta Jarne: Primer bloc i segon bloc.

Lluc Salellas: Primer bloc i segon bloc.

Primera part de l'entrevista a Jordi Martí:

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid