Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L'ANC s'estén arreu dels Països Catalans

L'assemblea s'ha constituït formalment a les Illes, fa un any que rutlla a la Catalunya Nord i d'ençà el mes de juny compta amb un nucli al País Valencià

04/10/2012 Política

Més de mig centenar de persones va constituir dimecres l'Assembla Nacional Catalana (ANC) a Mallorca. Els assistents també van ratificar la creació d'un secretariat provisional que serà l'encarregat de redactar el full de ruta de l'entitat per assolir els objectius polítics que persegueix.

La reunió, que es va celebrar al Monestir de la Real a Mallorca, va servir per constituir formalment l'ANC a l'illa. Els assistents van acordar vincular-la directament amb l'ANC del Principat per tal de dotar-la de projecció nacional.

Segons ha explicat l'ANC-Mallorca en un comunicat, a la reunió es va acordar també constituir un secretariat provisional que organitzarà el debat intern amb una metodologia de treball que permeti redactar una proposta d’objectius, fer una proposta d’accions, fer una proposta de calendari i establir els primers contactes amb Menorca i les Pitiüses per tal de cooperar i fer accions paral·leles.

La propera reunió de l'ANC-Mallorca tindrà lloc el 29 de novembre i servirà per debatre els objectius, el calendari, les propostes i explicar els contactes amb les altres illes.

D'aquesta manera l'ANC es va expandint arreu dels Països Catalans. Des de fa un any, l'ANC treballa a la Catalunya Nord i des del mes de juny també compta amb un nucli al País Valencià.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid