Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
infraestructures
Èxit de la mobilització en defensa de la línia Alcoi-Xàtiva

Dissabte passat, les comarques centrals valencianes van traslladar a València la protesta per exigir la millora de la línia ferroviària Alcoi-Xàtiva.

30/10/2012 Territori
Fa mesos que la societat civil de les les comarques de la Costera, la Vall d?Albaida, el Comtat i l'Alcoi es mobilitza per mantenir la línia fèrria.. Fa mesos que la societat civil de les les comarques de la Costera, la Vall d?Albaida, el Comtat i l'Alcoi es mobilitza per mantenir la línia fèrria..

Una concentració de 300 persones a l'estació de tren d'Alcoi va iniciar la jornada reivindicativa a primar hora de dissabte. Al centenar de persones que pujaren al tren a Alcoi per participar en la concentració de València, anaren afegint-se'n moltes més en les estacions següents, de manera que a Xàtiva el tren ja anava de gom a gom.

En la concentració que es va fer davant de l'estació del Nord de València es va llegir el manifest redactat pel periodista alcoià Javier Llopis i es va tallar el trànsit del carrer Xàtiva durant alguns minuts.

Les activitats en defensa del tren no s'acaben amb aquesta acció, sinó que continuaran fins aconseguir la millora de la línia i del servei que presta, única forma de garantir definitivament el manteniment del nostre tren.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid