Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Forces d'ocupació
El veïnat impedeix que la Guàrdia Civil retiri una estelada a Montblanc

Dos agents de la 'Benemérita' volien despenjar la bandera estelada però alguns veïns els en van aconseguir dissuadir

12/10/2012 Política
L'estelada L'estelada

Ahir, alguns veïns van avisar els Mossos d’Esquadra de Montblanc perquè una patrulla de la Guàrdia Civil es va presentar a la rotonda de l'entrada del poble amb la intenció de despenjar l'estelada que la presideix. Junt amb la policia autonòmica, alguns regidors del municipi també es van acostar fins a la rotonda per observar l’estranya operació policial.

Segons sembla, els guàrdies civil tenien la intenció de despenjar l'estelada, però no ho van poder fer a causa de la presència veïnal, el mossos d'esquadra i regidors. Tot i així van dir als presents que ho tornarien a intentar.

El regidor a l'Ajuntament de Montblanc, Jordi Abadalt, va relatar aquest fet al seu compte de twitter, segons informa AlCamp.cat.

Fa mesos que oneja l'estelada a a la rotonda de l'entrada de Montblanc i aquest matí encara lluïa a l’entrada del poble, ja que de moment els dos agents de la Guàrdia Civil no han tornat a acostar-se a la zona per treure el pal o l’estelada.

Segons explica el regidor Jordi Albalat del poble al seu Twitter personal, els dos agents van intentar despenjar la bandera però no ho van poder fer, ja que no hi havia cap corda. Els dos agents, segons Albalat, van dir que tornarien per treure fins i tot el pal.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid