Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP plantarà al president de la Diputació de Lleida

No assistirà avui la "Trobada amb el món local" que tindrà lloc a la Llotja

11/07/2012 Política

Els regidors que la CUP té a Alfés, Les Borges Blanques i Torà consideren l'acte de propagandístic amb recursos públics en moments d’austeritat i retallades.  Per aquest motiu, tot i haver estat convidadts, els regidors han decidit declinar l'invitació d'assitir a la "Jornada dedicada al món local".

A més a més, els regidors de la CUP insten al President de la Diputació a suprimir l'acte i, en el seu lloc, destinar tota la partida prevista, per exemple, a ajuts a les escoles bressol dels municipis que més ho necessitin després que el govern de la Generalitat els hagi retirat recursos per educació, i demanen als altres regidors que no assiteixen a les conferències.

La Trobada, consistent en dues conferències, la primera a les 10h a càrrec del President de la Diputació de Lleida, Joan René, “Un any de servei al món local” i la segona a càrrec del Director General d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya, Joan Cañada “Els reptes de futur del món local”, on segons la pròpia Diputació han confirmat assistència més de 250 alcaldes i regidors de les comarques lleidatanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid