Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
6 CAP de Lleida tancaran a les 5 de la tarda durant l'estiu

La sanitat privada serà l'única alternativa que tindran els lleidetans fora de l'horari de tarda

03/07/2012 Drets i Llibertats

A partir d'ara i fins al 14 de setembre, els CAP de la rambla Ferran, l'Eixample, la Bordeta, Cappont, Mariola, Santa Maria i Balàfia-Pardinyes-Secà, a Lleida, tancaran 3 hores abans, de manera que obriran de les 8 hores del matí a les 17 hores de la tarda. A partir de les cinc no s’atendran les demandes dels usuaris durant l’estiu.

La CUP de Lleida ha denunciat que el tancament dels Centres d'Atenció Primària (CAP) durant l'estiu "precaritzarà la sanitat pública i beneficiarà la privada".

Per la formació es tracta d’"una nova retallada al nostre dret fonamental a l’assistència sanitària amb l’únic objectiu de passar la tisorada pressupostària a la sanitat pública". En aquest sentit alerta que amb menys hores d’atenció no es podrà oferir els mateixos serveis, "restant precaritzada i creant-se un greuge comparatiu en favor de la sanitat privada que serà l’única que oferirà a Lleida atenció mèdica en horari de tarda per a les rendes més altes i privilegiades".

"Una mesura injusta i injustificable, provinent d’un departament liderat tant a nivell de Lleida com arreu de Catalunya pels qui han estat o són màxims dirigents de les mútues sanitàries privades", critica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid