Operació Garzón, 20 anys
El 5 de juliol, presentació del documental de l'Operació Garzón a Lleida

L'acte, organitzat per la CUP, tindrà lloc al Cafè del Teatre de Lleida i comptarà amb intervencions i actuacions musicals

27/06/2012 Diari de treball

Després de l'èxit de l'estrena del documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català a Olot i Mataró amb l'assistència de centenars de persones, Lleida serà la propera ciutat que acollirà la presentació d'un treball audiovisual que dóna veu als independentistes que van patir la persecució instruïda pel jutge Baltasar Garzón l'estiu del 1992, ara fa justament 20 anys.

El documental, produït per Llibertat.cat i realitzat per Zeba Produccions, està duent a terme una gira de presentacions arreu dels Països Catalans. La propera parada serà la capital de Ponent, que acollirà un acte organitzat per la CUP que comptarà amb intervencions i actuacions musicals.

Serà al Cafè del Teatre a l'Escorxador de Lleida a partir de les 7 del vespre en una vetllada on hi intervindran Joan Rocamora, membre de Llibertat.cat i represaliat el 92; Martí Majoral, portaveu nacional de l'organització antirepressiva Alerta Solidària, i Pau Juvillà, portaveu de la CUP de Lleida. La jornada, totalment gratuïta, inclourà també una actuació musical de la cantautora de Ponent Meritxell Gené.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Vídeos
Tràiler del documental "Operació Garzón contra l'independentisme català"
Aquest any, coincidint amb el vintè aniversari de l'Operació Garzón als Països Catalans, Llibertat.cat, amb el suport d'entitats i associacions com Memòria contra la Tortura i Alerta Solidària, vol posar en marxa el documental Operació Garzón contra l'independentisme català per abordar la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari dels Jocs Olímpics.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid