Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Defensa del territori
"Aturem Eurovegas" rep la delegació de Las Vegas Sands a Barcelona

Aturem Eurovegas ha convocat una nova cassolada per aquest dilluns a les set de la tarda a la seu de CiU

25/06/2012 Territori

Desenes d'activistes de la plataforma Aturem Eurovegas han donat la benvinguda aquest dilluns als integrants de la delegació de Las Vegas Sands, propietat del magnat nord-americà Sheldon Adelson, que ha arribat a les deu del matí a l'Aeroport del Prat.

Amb pancartes de "Eurovegas go home!", "Eurovegas aquí no" i "Salvem el delta del Llobregat", els protestantns s'han concentrat a la T1 de l'Aeroport del Prat per rebutjar la possible construcció d'aquest macrocomplex d'oci al Baix Llobregat. Igualment, Aturem Eurovegas ha convocat una nova cassolada per aquest dilluns a les set de la tarda a la seu de CiU (C/ Còrsega, 331, de Barcelona) per cridar ben fort "Eurovegas go home!".

Segons la plataforma Aturem Eurovegas, els Mossos d'Esquadra han obstaculitzat la protesta i han identificat els manifestants. A més, un minibus escortat pels Mossos ha recollit a peu de pista els executius de Las Vegas Sands, que estaven encapçalats pel director executiu de la companyia, Michael Leven.

Durant el dia d'avui aquesta delegació sembla que tindria previst visitar els terrenys del Baix Llobregat on es podria construir l'Eurovegas i reunir-se amb el Govern. Dimarts serà el torn de Madrid, l'altra ciutat candidata a acollir el complex

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid