Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Especulació
Unió de Pagesos es mobilitza al Baix Llobregat contra l'Eurovegas

Han recollit signatures contra la instal·lació d'Eurovegas al delta del Llobregat durant la 13a Carxofada popular de Sant Boi

16/04/2012 Territori
Unió de Pagesos ha reclamat aquest diumenge als ajuntaments de Sant Boi, Viladecans i Gavà que mostrin la seva oposició a l'eventual emplaçament d'Eurovegas al delta del Llobregat. El sindicat ha repartit informació en contra d'aquest projecte als participants de la Carxofada de Sant Boi, una festa gastronòmica amb la carxofa característica del delta com a protagonista. A la mobilització s'hi han sumat altres entitats, com la Cooperativa Agrícola de Sant Boi i la plataforma 'Stop Eurovegas'.

El sindicat considera que el projecte “implicaria la desaparició d'un parc agrari, de llocs de treball de pagesos i d'una zona mediambiental i paisatgística que és un pulmó verd per a l'àrea metropolitana de Barcelona”. A més, ha augurat que la construcció d'Eurovegas acabaria amb un model d'“equilibri entre la ciutat, el camp, les zones forestals i les industrials” en el qual es treballa des de fa anys.

També ha lamentat que aquests tres ajuntaments del Baix Llobregat encara no hagin rebutjat oficialment el projecte.

El representant d'Unió de Pagesos ha demanat als responsables d'aquests tres ajuntaments del Baix Llobregat que “s'oposin oficialment al projecte” i ha lamentat que fins ara no ho hagin fet.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid