Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#marxaforapeatge
Marxa a peu contra les multes als insubmissos

Josep Casadellà, iniciador de la campannya #novullpagar vol anar fins davant de la Generalitat i la seu d'Abertis. D'altra banda, la plataforma Prou peatges ofereix un model per presentar al·legacions a l’expedient sancionador.

16/05/2012 Política

L'iniciador de la campanya #novullpagar, Josep Casadellà, va iniciar ahir una marxa a peu des d'Anglès, el seu municipi natal, fins a la seu d'Abertis a Barcelona per protestar per les multes que estan començant a rebre els conductors que segueixen la iniciativa. Casadellà, que preveu arribar a Barcelona divendres.


Com explicava ahir a Vilaweb, l'ha decisió la va prendre la nit anterior, després de saber que ja havien començat a arribar notificacions de denúncia als conductors. 'D'Anglès aniré a Santa Coloma, després a Sils i agafaré la N-II cap a Barcelona'.


Ahir al al migdia va arriba a Santa Coloma de Farners, on va dinar a casa d'uns familiars. A la tarda va sortir en direcció a Sils i Tordera. Una amiga seva s'ha afegit a la marxa. Casadellà s'ha proposat fer el recorregut sense diners, confiant amb bons samaritans, només amb el DNI, una càmera i el mòbil, des d'on va narrant el que li passa. Se'l pot seguir al Twitter a #marxaforapeatge.

 

Model per presentar al·legacions a l’expedient sancionador

La Plataforma #novullpaga Prou peatges oferex un model del recurs tipus per fer les al·legacions per l'expedient que està enviant el Servei Català de Trànsit. A partir d'aquest model, la Plataforma anima a tothom que rebi la comunicació d'expedient sancionador de Trànsit que presenti el recurs en el termini marcat per la mateixa comunicació.

Les al·legacions formulades es fonamenten en la nul·litat de ple Dret de l'expedient sancionador incoat d'acord amb la Llei del procediment administratiu comú, la vulneració del règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya que podrien suposar un presumpte delicte de prevaricació administativa de l'article 404 del codi penal. i l'absència de denúncia d'acord amb la Llei sobre trànsit, circulació de vehicles a motor i seguretat vial.

Per això se sol·licita l'exàmen de l'expedient administratiu, la suspensió del termini donat per facilitar les dades del conductor del vehicle i en conseqüència l'arxiu definitiu d'aquest procediment que resulta nul de ple Dret.


 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid