Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatitzacions
La CUP rebutja el procés de privatització de la sanitat al País Valencià

La formació dóna suport a totes les plataformes i col·lectius en lluita al País Valencià en favor d’un model públic de sanitat i els anima a continuar la lluita contra la privatització de la sanitat.

14/05/2012 Salut

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) rebutja l’anunci fet el passat 27 d’abril pel el vice-president i portaveu del Consell de la Generalitat valenciana, Jose Císcar, segons el qual es privatitzarà la gestió dels hospitals del País Valencià a partir del gener de 2013.

Aquesta mesura significa una nova agressió al sistema de sanitat pública dels Països Catalans, que ve a sumar-se als tancaments de centres d'atenció primària, serveis d'urgència i consultoris locals de Catalunya, el plans del govern de les Illes de tancar l'hospital Joan March i l'Hospital General, els copagaments farmacèutics, la voluntat de cobrar per nit hospitalització i tot un seguit de mesures contra drets socials bàsics aconseguit per la força de les lluites populars, mesures que atempten contra les classes populars donat que es vulneren els principis d’igualtat, universalitat i qualitat d’un servei públic de sanitat.

La formació dóna  suport a totes les plataformes i col·lectius en lluita al País Valencià en favor d’un model públic de sanitat i els animem a continuar la lluita contra la privatització de la sanitat.

També fa una crida a plantar cara davant les classes dominants dels Països Catalans i l’oligarquia espanyola, perquè cal deixar ben clar que “privatitzen per enriquir-se”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid