Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
La lluita per defensar la sanitat continua al Barcelonès Nord

Les assemblees de la zona es coordinen en una acció a l’hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet per defensar la sanitat

07/02/2012 Drets i Llibertats
Els indignats de Santa Coloma de Gramenet, de Sant Adrià i Badalona Indignada es trobaran aquest dijous a l’Hospital Esperit Sant per defensar la sanitat pública i de qualitat. Es tracta de la primera acció conjunta, fet que demostra la continuïtat de la lluita pels drets de la ciutadania als diferents municipis i la seva voluntat de treballar plegats.

Cada col·lectiu es concentrarà a dos quarts de set de la tarda en un punt consensuat del seu municipi per iniciar una marxa a peu fins al centre sanitari colomenc encapçalada pel lema "Santa Coloma, No al repagament”; "Sant Adrià, Sanitat pública de qualitat” i "Badalona No al tancament d’urgències”. Davant les portes de l’hospital, es llegirà un manifest en defensa de la sanitat i després se celebrarà una assemblea a dins del centre.

L’acció se centra a l’Hospital Esperit Sant ja que es tracta d’un centre que treballa per la salut dels veïns dels tres municipis i en els últims mesos ha patit un ERO, fet que suposa la pèrdua de llocs de treball que garanteixen la qualitat del servei. A mès, segons fonts dels treballadors del centre, les persones acomiadades, en alguns casos, són substituïdes per altres profesionals, una situació que posaria en dubte la legitimitat de l’ERO.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid