Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
4 detinguts en el desallotjament exprés d'una casa ocupada al Raval

L'administrador va trucar a la policia informant que s'havia trobat silicona al pany, que la portava estava oberta i que l'immoble havia estat ocupat al matí

24/05/2012 Drets i Llibertats

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres quatre persones que ocupaven un edifici buit del districte de Ciutat Vella de Barcelona. L'administrador de la finca va denunciar el mateix dimecres l'ocupació a la policia, que va procedir a efectuar el desallotjament exprés.

Segons els Mossos, l'administrador va trucar a la policia informant que s'havia trobat silicona al pany, que la portava estava oberta i que l'immoble havia estat ocupat al matí. El bloc està ubicat al carrer Cera número 55 del barri del Raval de Barcelona.

La policia va desallotjar l'immoble enmig d'una concentració de protesta de més de mig centenar de persones. Els agents van identificar 17 dels concentrats per insultar-los. Les quatre persones que hi havia a l'interior del pis van ser detingudes per un delicte d'usurpació de béns immobles. Es tracta d'Ana Isabel P.M., Immaculada P.S., Jonathan G.M. i Ana M.D., tots majors d’edat. Segons la policia, un dels detinguts té antecedents per desordres públics.

És el segon desallotjament aquest mes. El passat 9 de maig centenars de persones van manifestar-se per donar suport al desallotjament de la Rimaia, un dels centres socials ocupats més actius de la ciutat. L'edifici, situat a la ronda de Sant Pau, va ser ocupat a l'agost de 2010 aprofitant que el bloc portava més de quinze anys buit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid