Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Proximitat
La CUP inaugura una nova seu política a Girona

Aquest diumenge membres del grup Obrint Pas participaran en l'acte d'inauguració del local, situat al Barri Vell de Girona

20/04/2012 Política
La CUP de Girona obrirà una nova seu política al Barri Vell. El local, situat al carrer de la Força 7, s'inaugurarà aquest diumenge, 22 d'abril, a les 7 de la tarda. En l'acte d'inauguració hi participaran membres del grup músical Obrint Pas, que presentaran el seu darrer treball, Coratge, i faran una xerrada sobre la situació política al País Valencià. El local també serà la seu de l'organització juvenil Maulets.

Amb l'obertura d'aquesta seu, que serà oberta el pública unes hores cada dia, la formació pretén facilitar el contacte amb la ciutadania i les associacions. En aquest sentit, els regidors de la CUP a l'Ajuntament de Girona han anunciat la intenció de fixar unes hores setmanals per tal que les gironines i els gironins els puguin visitar i fer-los arribar demandes i propostes per tal que les traslladin a l'Ajuntament.

La CUP ha inclòs l'acte d'inauguració de la nova seu política dins el cicle "Som Països Catalans", amb què les organitzacions de l'esquerra independentista gironina pretenen "reafirmar el marc nacional dels Països Catalans" i "difondre la realitat dels diferents territoris que els conformen". El cicle comença avui amb una xerrada sobre la situació política de les Illes, que anirà a càrrec de Guillem Colom, militant independentista illenc. Diumenge, també dins del cicle, el Casal Independentista El Forn ha organitzat diverses caminades per penjar l'estelada en diferents cims del Gironès.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid