Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Juvenil
El Casal Popular de Joves de Lleida obre les portes

Un centenar de persones participen dels actes d’inauguració

05/03/2012 Política
El Casal Popular de Joves de Lleida va obrir ahir diumenge les seves portes a la ciutat amb un acte d’inauguració que va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones que van voler donar suport i conèixer el projecte que s’iniciava fa tres setmanes amb l’ocupació de l’edifici situat al C. Governador Montcada, 9.

L’acte va començar amb una presentació del projecte del Casal Popular de Joves, a càrrec d’un membre de l’assemblea del Casal, que va explicar detalladament què és i què vol ser aquest espai. A continuació, membres de la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia van donar el seu suport al projecte i van explicar la realitat associativa de la Vila de Gràcia, repassant les experiències que com a entitats juvenils han hagut de dur a terme per tal de potenciar el moviment juvenil del barri i reinvindicar un Casal de Joves gestionat per les entitats.

Després de la xerrada es va celebrar una Assemblea Oberta on es va plantejar cap a quina direcció ha d’anar el Casal Popular de Joves, proposant activitats i iniciatives que es poden desenvolupar als diferents espais del Casal. Per finalitzar l’Assemblea Oberta, es va obrir una votació per tal d’escollir el nom del casal. D'entre les cinc propostes que hi havia, el nom guanyador va ser el de Casal Popular de Joves de Lleida. L’acte va finalitzar amb una actuació musical a càrrec de Joan Baró.

El Casal Popular de Joves de Lleida vol esdevenir "un projecte d'autogorganizació dels joves de la ciutat, obert i participatiu a totes les iniciatives que a partir d'avui hi tindran cabuda".

Suport de la CUP

El casal ha rebut el suport de la CUP, que divendres passat va celebrar la seva assemblea ordinària al nou centre social, palesant així la funció social i d’instrument obert al servei d’entitats i organitzacions transformadores d’aquest nou espai, que durant els darrers 40 anys ha estat totalment desocupat i sense cap mena d’ús social.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid